Ana içeriğe atla

SEZONUN TRENDİ: KOVBOY BOTLAR


70'lerin en popüler parçası olan kovboy botlar bu sezon yine ön planda. Birbirinden farklı modelde ve farklı desenlerde ortaya çıkan kovboy botlarını sokak stilinden çıkarıp gece şıklığına da yansıtmak oldukça kolay hale geldi. Bu sezon özellikle Fendi'de çeşitli renk ve modellerine rastladığımız kovboy botları ve çizmeleri birçok markada bulabilmek mümkün. Üstelik bu havalı botları kombinlemek de oldukça kolay çünkü neredeyse her parçaya uyum sağlayabiliyorlar. İster skinny bir jean ile ister bohem tarzda elbiselerinizle ve hatta kot şortlarınızla bile kombinleyebileceğiniz kilit parçalardan. Yazımızda sizlere bu kovboy botlarını bulabileceğiniz markalardan ve birkaç ünlü ismin bu botları nasıl kombinlediklerini göstereceğiz. 


Her zaman tarzını çok beğendiğimiz Yasemin Özilhan kovboy çizmelerini de klasikleşmiş tarzda değil daha da farklı parçalarla kombinlemiş.
Spor şort ile kovboy çizmesi kombinlemek bizce zor ama Yasemin Özilhan'ın kombinini tamamladığı parçalar ile oldukça tarz göründüğünü söylemeden geçemeyiz.
Kovboy bot ve çizmeleri deyince akla gelen markaların başında da Isabel Marant geliyor. Süet,kısa kovboy botu favorilerimizden.
Givenchy , hem model hem de deseni ile kovboy botlarına verilebilecek en güzel örneklerden.
Bir kısmı tüylü olan Alexander Mcqueen kovboy botlara kombin önerimiz ise skinny bir jean ve oversize bir kazak.

Doğrusunu söylemek gerekirse kovboy botlarını en sevdiğimiz görüntü Serenay Sarıkaya'da olduğu gibi dar ve vücuda oturan kombinler. 
Bacak boyunuz uzun ve bacaklarınız da ince ise skinny jeanler ve taytlarınız ile bu botları kombinlemenizi tavsiye ederiz.
Beyaz Fendi botlar yazımızın başında da belirttiğimiz kot şort kombinlerine tam uyum sağlayacaktır. 
Isabel Marant'ın kırmızı kovboy botlarını da siyah mini elbiseleriniz ve kolyelerinizle birlikte kombinlerseniz gece şıklığına uygun bir görüntü sağlamış olursunuz.

Ceylan Atınç'ın tarzını ne kadar sevdiğimizi söylememize artık gerek yok diye düşünüyoruz,takipçilerimiz iyi bilirler ki yaptığı stylingleri en yakından takip ettiğimiz ve tarzını da çok sevdiğimiz isimlerin başında geliyor.
Ceylan Atınç kovboy botlarını midi boyda bir elbise ile kombinlemeyi tercih etmiş. Beline taktığı kemer ile de belinin inceliğini daha da ortaya çıkarmış. Eğer belinizin ince ve ön planda olmasını istiyorsanız sizde elbiselerinize bu şekilde kemerler takarak kullanabilirsiniz.
Kovboy çizmelerde araştırdıklarımızın içinde en beğendiklerimizden biri Elle markalı çizmeler oldu. Bu çizmeleri de yine ister gündüz ister gece, kombinlerinizdeki parçalarda ufak değişiklikler yaparak kullanabilirsiniz.

Fendi, rengarenk ve farklı topuk boylarıyla kovboy botları ve çizmelerinin en fazla çeşidini görebileceğimiz markalardan. 
Özellikle yurtdışı sokak modasında bu botları sıkça görmek mümkün.
Renklerine uygun olarak bu botları şık olmak istiyorsanız deri etek,saten bluz gibi parçalarla da bir arada kullanabilirsiniz. 

Yine tarzını çok sevdiğimiz bir isim olan Lena Perminova'nın kovboy botlarıyla yaptığı bu kombine bayıldık!
Jean ile nasıl şıklık yaratabiliriz diyenlere cevap niteliğinde bir görünümü var. 
Tuvana Büyükçınar'ın Trendyol ve Magnum ile işbirliği yaptığı yeni koleksiyonunda da kovboy botlara rastladık. 
Pantolonlarla kombinlemek çok sıradan başka nasıl kombinleyebiliriz? Sorularının gelme ihtimaline karşın farklı bir kombin önerisi daha verelim.
Simsiyah giyinmeyi seven takipçilerimiz siyah bir kazak,siyah şort ve siyah kovboy çizmeleri ile yapacağı kombinini gold aksesuarlar ile renklendirip , uzun bir kaban ile tamamlayabilirler. Bir farklılık daha olsun diyorsanız kabanınızı kırmızı renkte seçerek daha iddialı olabilirsiniz.


Serenay Sarıkaya bu kovboy botlarını en sık tercih eden ünlülerimiz arasında. Paylaştığı bu sevimli fotoğrafı da buraya eklemek istedik. Oldukça spor ve sade kombinini kovboy botları ile tamamlayarak rahat ve bir o kadar cool bir görünüm kazanmış.
Kovboy botları arasında en beğendiklerimizden biri Zara'nın kırmızı renkteki botları oldu. Evet siyah hep ilk tercihimiz ama hem modelini daha iyi göstermesi hem de kıyafeti doğru parçalar seçersek daha dikkat çekici kılması açısından kırmızı renkteki kovboy botlar iyi bir tercih olabilir.
Bu botları dilerseniz midi etekler ve elbiseler ile de kombinleyebilirsiniz.


Ve son kombin önerimiz de Instagram'ın çok takip edilen bloggerlarından Negin Mirsalehi'den geliyor.
Beyaz gömlek elbise,kemer ve çizme üçlüsüne tek kelime ile bayıldık.
Eğer dolabınızda bir gömlek elbiseniz varsa ve kenarda duran kovboy çizmelerimi nasıl kombinlerim diye düşünüyorsanız bu stili kendinizde denemelisiniz.

Kovboy bot ve çizme alternatiflerini en rahat bulabileceğiniz markalardan biri Mango. Farklı çeşit ve modelde bir çok ürün mevcut.
Sağ alttaki kovboy çizmeler yukarıda önermiş olduğumuz çizmelerden Nina Ricci marka olanın muadili diyebiliriz.
Bahsettiğimiz midi boy elbiseler ve kovboy çizme kombinini sol tarafta mankenin üzerinde de görüyoruz.
Mango botlar arasında en sevdiğimiz ise sağ üstteki kovboy botları oldu.

Eğer evde kovboy botunuz varsa ve kombinlemekte sıkıntı yaşıyorsanız,nasıl tarzda kombinlemek istediğinizi yoruma yazarak bize sorabilirsiniz.
Bir sonraki yazımızda görüşmek üzere :)

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

ÇUKUR DİZİSİ SENA'NIN KIYAFETLERİ

Yayınlandığı günden beri çok büyük bir izleyici kitlesine sahip olan Çukur dizisini ne yazık ki izleyemiyoruz ama özellikle takipçilerimizden son zamanlarda çok fazla istek geldiği için sizleri kıramadık ve Çukur dizisi Sena'nın kıyafetlerini araştırdık. Dizinin tüm bölümlerini tek tek izlememiz mümkün olmadığından genel bir araştırmayla bulabildiğimiz tüm kıyafet detaylarını sizlerle paylaşacağız.Çok sorduğunuz bu güzel kıyafetlerin asıl başarısı tabi ki dizinin stylingini yapan Nehir İnce'ye ait. Herkese iyi okumalar :) Yanılmıyorsam diziden gelen ilk kare buydu ve daha bu resimden Aras Bulut İynemli ve Dilan Deniz'in uyumu anlaşılıyordu. Öyle de oldu ve diziyi izleyenlerden duyduğum yorumlar harika. Ekran başına kitlenip kaçırmadan izleyen bir kitleye sahip olan nadir diziler arasında. Gelelim asıl konumuz olan kıyafet detaylarına. Sena'nın giydiği bu kibar elbiseye görür görmez bayılmıştık ve öğrendik ki çok da beğendiğimiz bir markadanmış. Sena'nın elbis

YASEMİN ÖZİLHAN'IN KIYAFET MARKALARI VE SORU-CEVAP

Yasemin Özilhan'ın kıyafet markaları ve soru-cevap yaptığımız yazımızla herkese merhabalar :) Geçtiğimiz haftalarda sizlerden gelen istekle ünlü isimlerle soru-cevap etkinliği başlatmıştık. Etkinliğimizin ilk konuğu Yasemin Özilhan olmuştu. Kendisiyle çok tatlı bir sohbet yaptık ve sizin merak ettiğiniz soruları sorduk. Bu yazımızda hem son zamanlarda Yasemin Özilhan'ın giydiği kıyafet markalarını hem de kaçıranlar için yaptığımız soru-cevapları paylaşacağız :)  Yasemin Özilhan'ın en yeni kombiniyle başlıyoruz.Geçtiğimiz günlerde görüntülenen ve kombinini kendi Instagram hesabından da paylaşan Yasemin Özilhan'ın kombininde en göze çarpan parça  ISABEL MARANT  çizmeler oluyor. Çizmelerin fiyatı €825 Şortu ise sık sık tercih ettiği  ALOYOGA  markasında. Fiyatı $56.00 Gözlüğünün markası  PAPARY SUNGLASSES Fiyatı 1.830₺ Kolyeleri ise SEASONS&STORIES 1)Giydikleriniz çok merak ediliyor ve beğeniliyor modaya olan bu ilginizi nasıl keşfettiniz? - B

UFAK TEFEK CİNAYETLER 37. BÖLÜM KIYAFETLERİ

Ufak Tefek Cinayetler 37. bölüm kıyafetleri yazımızla her Çarşamba olduğu gibi buradayııız :) Dizide dün çok fazla kıyafet olduğundan araştırmak,bulmak,kolajı yapmak derken biraz zorlandık. Hemen hepsini bir araya getirdik ve sizlerle paylaşıyoruz. Hepinize iyi okumalar :) Pelin'in giydiği deri ceketin markası  RUE Fiyatı 1.790₺ Pantolonunun markası  RUE Fiyatı 349₺ Ayakkabısının markası  BALENCIAGA Fiyatı €585 Oya'nın giydiği gömlek elbisenin markası  RUE Fiyatı 689₺ Pelin'in küpelerinin markası  MON REVE Fiyatı 595₺ Pelin'in giydiği spor branın markası  FİT21 Fiyatı 99₺ Sweatshirt markası  FİT21 Fiyatı 199₺ Taytının markası  FİT21 Fiyatı 159₺ Burcu'nun elbisesinin markası MYBESTLOOK Çantasının markası  MIAOU Fiyatı 1.160₺ Küpelerinin markası MON REVE  Arzu'nun fularının markası WHO KNOWS Pelin'in giydiği tulumun markası MAILA Kolyesi  MYBESTLOOK Bileziği  MYBESTLOOK Pelin