Ana içeriğe atla

UFAK TEFEK CİNAYETLER 18. BÖLÜM KIYAFET MARKALARI


Ufak Tefek Cinayeter 18. bölüm kıyafet markaları yazımızı hemen bölümün ardından yazmaya başladık. Önce bu haftaki bölümün kısa bir özetine bakıp hemen kıyafet detaylarına geçiyoruuz. İyi okumalar :)

Burcu, hamileymiş haberi siteye bomba gibi düşüyor! Hemen saflar tutuluyor. Kim eski eşin yanında duracak, kim metresin tarafına geçecek! Savaş ışık hızıyla Oya - Merve kapışmasına dönüşüyor. Oya bir yandan bastırırken, Merve bütün kudretini kullanıyor. Filler tepişirken çimenler eziliyor. Bugüne kadar sürekli ezilen Arzu ise artık canavarlaşıyor. Merve'nin hırsız yalanını sonunda biri yakalayacak. Üstelik kanıtıyla birlikte. Merve fırtına gibi eserken, kim çekecek yeri altından? Pelin mi Oya mı Arzu mu? 



Yine bol heyecanlı ve tabi ki birbirinden güzel kıyafetlerle dolu bir bölüm seyrettik. Pelin'in süslü halleri,Oya'nın sade şıklığı,Merve'nin iddialı kıyafetleri ve Arzu'nun günlük giyim tarzının yanında son bir kaç haftadır çok beğendiğimiz Burcu'nun kıyafetleri de yine ön plandaydı. Instagram sorduğunuz sorulara öncelik vererek ve araştırmalarımızdan bulabildiğimiz tüm kıyafetlerin markalarını sizlerle bu yazımızda paylaşacağız. Kıyafet markalarının üzerine tıklayarak ürünlere direkt olarak ulaşabilirsiniz.





Kim derdi ki Merve'nin hırsızlık oyununu Arzu anlayacak! Gelecek haftayı en çok bu yüzden merakla bekliyoruz. Gelelim Arzu'nun montuna. Lacivert renkli şişme montunun markası MUDO Fiyatı ise 159 TL 
Ürünün sitede sadece bordo rengi kalmış ancak mağazalardan sordurabilirsiniz.



Burcu'nun iddialı elbisesi JAQUETTE markasından. Fiyatı ise 1.600 TL 
Burcu'nun oyunlarının sonu ne olacak ne dersiniz?





Oya'nın giydiği pembe takımı daha önce Serenay Sarıkaya'nın üstünde görüp bayılmıştık. Gökçe Bahadır'da da harika durmuş.
Bu güzel takımın markası ise SUDI ETUZ
Gözlük markası ise CARIN GLASS / DIFASHIONBRANDING



Burcu'nun giydiği kabanın markası JAQUETTE
Fiyatı 1.820 TL

Son zamanlarda bu markayı özellikle Ufak Tefek Cinayetler ve İstanbullu Gelin dizilerinde çok sık görür olduk. Ürünlerini de çok yakından takip ettiğimiz bir marka olunca tabi ekstra mutlu oluyoruz.


Fragman çıkar çıkmaz çok sorduğunuz bizim de çok sevdiğimiz Merve'nin pembe bluzunu Instagram sayfamızda paylaşmıştık ancak bir de buradan belirtelim.
Bluzun markası MADE BYZA / DIFASHIONBRANDING
Fiyatı ise 590 TL ancak şu an indirimde 320 TL


Burcu'nun bu haftaki kıyafetleri çok dikkat çekici demiştik.
Giydiği gömleğin markası HAZAL OZMAN Fiyatı 260 TL
Pantolon markası da HAZAL OZMAN Fiyatı 210 TL



Oya'nın küpelerinin markası BENDİS Fiyatı 89 TL
Kolyesinin markası da BENDİS Fiyatı 129 TL
Dizide özellikle Oya'nın aksesuarlarında genel olarak tercih edilen bir marka olduğundan önceki bölümlerdeki takılara da bu markanın sitesinden ulaşabilirsiniz.


Oya'nın çizgili elbisesinin markası MANGO Fiyatı 99,99 TL
Önceki bölümlerde de gördüğümüz çantasının markası ise MAERA DESIGN Fiyatı 420 TL
Ceketinin markası MANGO Fiyatı 199,99 TL


Oya'nın arkadaşı İnci rolüyle diziye dahil olan Güneş Sayın'ı pek bi sevdik. Diziye yeni bir kan geldi diyebiliriz.
Gelinlik provasında giydiği gelinliği ise ZÜLEYHA KURU imzalı.



Oya'nın kombinindeki ayakkabı markası ise NINE WEST
Fiyatı ise 569 TL



İnci'nin mandala baskılı gömleği ECE DİKİCİ imzalı. Fiyatı ise 550 TL
Pantolonunun markası ise ADL Fiyatı 149,90 TL


Burcu'nun farklı tarzda ve sizin de çok sorduğunuz gözlüğünün markası KALEOS
Fiyatı €288


Tam bir Merve Aksak kombiniyle karşınızdayız! Takım ve kürk ceket gördüğümüzde artık aklımıza Merve karakterinin gelmesi çok doğal.
Merve'nin ceketi EKOL Fiyatı 194,65 TL
Triko EKOL Fiyatı 84,15 TL 
Pantolon EKOL Fiyatı 169,15 TL 
Kürk ceket MERİH ÖĞÜN / DIFASHIONBRANDING


Burcu'nun küpeleri HOUSE OF MAHNIK
Fiyatı 321,90 TL 


Pelin'in dikkat çeken küpelerinin markası MERİH ÖĞÜN / DIFASHIONBRANDING 
Fiyatı 120 TL 


Bölümün belki de en farklı kıyafeti Burcu'nun yağmurluklu kabanı oldu. Burcu'nun bu çok sorulan kabanının markası ATOLYE NO6 
Çantasının markası ise KEMAL TANCA /MPR STUDIO
Fiyatı 239,60 TL 


Bu tarz ceketlerde en sevdiğim renklerden olan beyazı Oya'nın üzerinde gördük.
Oya'nın ceketinin markası MANGO
Fiyatı ise 249,99 TL


Arzu'nun kazağının markası VERO MODA
Fiyatı £28


Merve'nin çok sorulan elbisesi GÜLİZ UZER markasından.
Fiyatı 390 TL


Oya'nın beyaz fitilli trikosunun markası H&M
Kolyesi BENDİS Fiyatı 299 TL 
Yazının başındaki kolye aslında bu sahnede takılan bir yanlışlık olmuş kusura bakmayın :)


Merve'nin kürk ceketinin markası MERİH ÖĞÜN / DIFASHIONBRANDING
Kürklü şalının markası KOTON
Gözlüğü BALENCIAGA / TURKUAZ OPTİK


Oya'nın gözlüklerinin markası ITALIA INDEPENDENT / TURKUAZ OPTİK


Burcu'nun spor sütyeninin markası KOTON
Fiyatı 49,99 TL
Eşofman altı KOTON
Fiyatı 54,99 TL


Nihal'in küpelerinin markası M7 BIJOUX


Pelin'in pijama üstünün markası MARKS&SPENCER
İndirimde fiyatı 29,99 TL


Burcu'nun küpelerinin markası SEDEF CENGİZ 
Fiyatı 3.550 TL
Elbisesinin markası TWIST
Yeleğinin markası ECE DİKİCİ 


Oya'nın tulumunun markası SELMA ÇİLEK
Fiyatı 1.100 TL

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

ÇUKUR DİZİSİ SENA'NIN KIYAFETLERİ

Yayınlandığı günden beri çok büyük bir izleyici kitlesine sahip olan Çukur dizisini ne yazık ki izleyemiyoruz ama özellikle takipçilerimizden son zamanlarda çok fazla istek geldiği için sizleri kıramadık ve Çukur dizisi Sena'nın kıyafetlerini araştırdık. Dizinin tüm bölümlerini tek tek izlememiz mümkün olmadığından genel bir araştırmayla bulabildiğimiz tüm kıyafet detaylarını sizlerle paylaşacağız.Çok sorduğunuz bu güzel kıyafetlerin asıl başarısı tabi ki dizinin stylingini yapan Nehir İnce'ye ait. Herkese iyi okumalar :) Yanılmıyorsam diziden gelen ilk kare buydu ve daha bu resimden Aras Bulut İynemli ve Dilan Deniz'in uyumu anlaşılıyordu. Öyle de oldu ve diziyi izleyenlerden duyduğum yorumlar harika. Ekran başına kitlenip kaçırmadan izleyen bir kitleye sahip olan nadir diziler arasında. Gelelim asıl konumuz olan kıyafet detaylarına. Sena'nın giydiği bu kibar elbiseye görür görmez bayılmıştık ve öğrendik ki çok da beğendiğimiz bir markadanmış. Sena'nın elbis

YASEMİN ÖZİLHAN'IN KIYAFET MARKALARI VE SORU-CEVAP

Yasemin Özilhan'ın kıyafet markaları ve soru-cevap yaptığımız yazımızla herkese merhabalar :) Geçtiğimiz haftalarda sizlerden gelen istekle ünlü isimlerle soru-cevap etkinliği başlatmıştık. Etkinliğimizin ilk konuğu Yasemin Özilhan olmuştu. Kendisiyle çok tatlı bir sohbet yaptık ve sizin merak ettiğiniz soruları sorduk. Bu yazımızda hem son zamanlarda Yasemin Özilhan'ın giydiği kıyafet markalarını hem de kaçıranlar için yaptığımız soru-cevapları paylaşacağız :)  Yasemin Özilhan'ın en yeni kombiniyle başlıyoruz.Geçtiğimiz günlerde görüntülenen ve kombinini kendi Instagram hesabından da paylaşan Yasemin Özilhan'ın kombininde en göze çarpan parça  ISABEL MARANT  çizmeler oluyor. Çizmelerin fiyatı €825 Şortu ise sık sık tercih ettiği  ALOYOGA  markasında. Fiyatı $56.00 Gözlüğünün markası  PAPARY SUNGLASSES Fiyatı 1.830₺ Kolyeleri ise SEASONS&STORIES 1)Giydikleriniz çok merak ediliyor ve beğeniliyor modaya olan bu ilginizi nasıl keşfettiniz? - B

UFAK TEFEK CİNAYETLER 37. BÖLÜM KIYAFETLERİ

Ufak Tefek Cinayetler 37. bölüm kıyafetleri yazımızla her Çarşamba olduğu gibi buradayııız :) Dizide dün çok fazla kıyafet olduğundan araştırmak,bulmak,kolajı yapmak derken biraz zorlandık. Hemen hepsini bir araya getirdik ve sizlerle paylaşıyoruz. Hepinize iyi okumalar :) Pelin'in giydiği deri ceketin markası  RUE Fiyatı 1.790₺ Pantolonunun markası  RUE Fiyatı 349₺ Ayakkabısının markası  BALENCIAGA Fiyatı €585 Oya'nın giydiği gömlek elbisenin markası  RUE Fiyatı 689₺ Pelin'in küpelerinin markası  MON REVE Fiyatı 595₺ Pelin'in giydiği spor branın markası  FİT21 Fiyatı 99₺ Sweatshirt markası  FİT21 Fiyatı 199₺ Taytının markası  FİT21 Fiyatı 159₺ Burcu'nun elbisesinin markası MYBESTLOOK Çantasının markası  MIAOU Fiyatı 1.160₺ Küpelerinin markası MON REVE  Arzu'nun fularının markası WHO KNOWS Pelin'in giydiği tulumun markası MAILA Kolyesi  MYBESTLOOK Bileziği  MYBESTLOOK Pelin